Salg af Limousinekød

Med køer der kommer på græs fra maj og hen på efteråret, lader vi naturen gøre arbejdet. Vi lader køer være køer og gå rundt på de store engarealer med udsigt over Vejlefjord, hvor de lever af græs og vand fra de kildevæld, der her springer opad jorden. Dyrene kommer herefter på stald om vinteren, hvor de går i løsdrift med masser af halmstrøelse for at sikre dyrets velvære. Dyrene bliver i stalden fodret med hjemmedyrket grovfoder fra egne marker i form af græs og wrap. Kalvene går hele sommeren ved moderen for at få den næringsrige mælk, og efter 12-18 måneder er de klar til at blive slagtet.

Når du køber limousinekød fra Nordbygaard gælder følgende:

  • Prisen er 60 kr. pr/kg vejet på slagterens krog. Prisen er inkl. moms og finpartering af kødet.
  • Dyrene bliver slagtet på lokale slagtehuse, som selvfølgelig er dyrlægekontrollerede
  • Dyret bliver ved slagteren delt i kvarte, hvorefter de bliver finparteret (en kvart vejer mellem 60-80 kg.)
  • Afhentning og betaling aftales med Flemming, der kan træffes på:

Telefon: 40 14 40 52

Email: mureren@profibermail.dk