Nordbygaard ejes i dag af parret Lene og Flemming Pedersen.
Lene er pædagog og passioneret amatørkok, og finder stor inspiration i familiens rejser til det sydlige Europa, hvor Lene og Flemming har taget deres tre drenge med ned til mange ferier og weekender for at nyde god mad, finde inspiration til nye retter og nyde familiens samvær. Man vil i mange af opskrifterne her på hjemmesiden finde tydelige spor af familiens rejser til Toscana i Italien, Alsace i det nordlige Frankrig samt alle de andre steder, hvor Lene og Flemming har taget familien med til, når turen er gået sydpå.
Flemming er murermester og kødkvægsavler, og det er ham, der leverer det kvalitetskød, som Lene bruger i de vidunderlige retter, hun laver i sit køkken. Flemming avler Limousinekvæg, som er en fransk kødkvægsrace, der stammer fra den franske region Limousin. Limousine er et kødkvæg, der har noget lyst og magert kød, og grundet den korte fiberstruktur kræver kød fra Limousine ned til 20% mindre stegetid end kød fra andre kødkvægsracer. Da Flemming skulle vælge hvilket kødkvæg, han ville avle, var der ingen tvivl. Limousine kødkvæg lig med kvalitet, god smag og en mørhed i kødet, man ikke opnår ved andre racer, hvilket er årsagen til, at Flemming valgte at avle netop Limousine på Nordbygaard.
Udover Lene og Flemming består familien af parrets tre drenge, der lige som deres forældre sætter stor pris på madlavning og gode råvare. Når hele familien er samlet, er mad og madlavning altid i fokus, og mange af de opskrifter, der findes her på siden, stammer fra de hyggelige familiemiddage, alle i familien elsker og sætter stor pris på.