Mørbradbøf

Mørbradbøf Ingredienser: Mørbradbøffer Fremgangsmåde: Bøfferne steges 4-6 minutter på hver side, og krydres med salt og peber. Herefter pakkes mørbradbøfferne ind i stanniol og lægges til at hvile i 10 minutter.   Bearnaise sauce (4 personer) Ingredienser: 250g smør 4-5 æggeblommer Bearnaise essens Estragon Fremgangsmåde:  Klar smørret ved langsomt at smelte det. Når smørret er…

Pulled Beef af lårtunge

Nordbygaardens pulled beef af lårtunge: Når man køber en kvart ko ved Nordbygaardens Limousine får man mange forskellige udskæringer, hvilket giver godt råderum til at eksperimentere og lave nogle spændende og anderledes kødretter. Her får i opskriften på Nordbygaardens pulled beef af lårtunge, som er mørt som smør og dejlig krydret. Den dejlige pulled beef…

Lasagne

Nordbygaardens Lasagne med limousinehakkekød, grøntsager og Pancetta En god lasagne består af magert hakkekød og masser af grøntsager. Her får I opskriften på Norbygaardens lasagne, der udover hakkekød og grøntsager også består af pancetta, som er en italiensk saltet og krydret bacon. Vi laver som regel 2 lasagner, når vi er i gang, så vi…

Oksefond

Nordbygaardens oksefond på kraftben Når man køber en kvart ko ved Nordbygaardens Limousine, vil der følge en masse dejlige kraftben med, man kan koge til lækre fonder. Fonderne kan tilføre kraft til både kogeretter, supper og saucer, og kan føre en masse smag til selv de kedeligste retter. Denne opskrift er til en stor portion,…